Nieuwe cursussen:


De nieuwe puppy cursussen starten op:

  •  Maandag 29 juli
  •  Woensdag 31 juli
  •  Zaterdag 3 augustus
  • Woensdag 4 september
  • Zaterdag 14 september


  • Kom met je hond buiten spelen bij hondenspeeltuin Bello in Rotterdam!

Puppy's, jonge honden en volwassen honden, ze zijn bij ons van harte welkom. Want elke hond kan iets leren! Wij geven les aan de Gordelweg 270 in Rotterdam op hondenspeeltuin Bello.


Door middel van een positieve trainingsmethode word het aanleren van de gehoorzaamheidsoefeningen voor baas en hond een avondje uit!

Ons uitgangspunt is om honden te sturen in gewenst gedrag zodat we dit kunnen belonen.
Wanneer we bepaalde dingen van onze hond verwachten is het belangrijk de hond eerst te leren wat deze verwachtingen zijn.
De oefeningen zijn zo opgebouwd dat ze voor de baas gemakkelijk zijn om aan te leren en voor de hond leuk zijn om te doen.
Dit zorgt voor een hoge motivatie bij de hond om commando's op te volgen en daarnaast versterkt het de band met de baas.


Correctiematerialen zijn bij ons verboden. Deze materialen zijn pijnlijk voor de hond en veroorzaken een groot deel van gedrags- problemen bij honden. Daarnaast zijn ze compleet overbodig want hondenschool What's up dogs? Rotterdam kan het zonder.


Honden communiceren door middel van houding en gedrag. Zo laten ze zien hoe ze zich voelen. Het is dus voor een hond niet makkelijk om mensentaal te begrijpen. Wij mensen zijn daarintegen prima in staat om hondentaal te begrijpen. Inzicht in hondengedrag is dus van essentieel belang voor een goede communicatie met je hond. Tijdens de lessen leer je naast de opvoedtoefeningen ook meer inzicht te krijgen in het gedrag van je hond.


Voor vragen kun je altijd even mailen naar info@whatsupdogs.nl